Recept na vegánske cestoviny s hubami a špenátom vám prinášame z blogu švajčiarskeho výrobcu Nahrin.
Prísady:
400 g tagliatelle (široké rezance)
3 PL kokosového oleja
1 cibuľu
3 strúčiky cesnaku
400 g šampiňónov
300 g listového špenátu
100 ml Zeleninovej instantnej polievky bez tuku (poznáte z Mimoriadnej ponuky)
1- 2 PL sójovej omáčky
soľ, korenie, nasekanú petržlenovú vňať limetkovú šťavu
3 PL pražených píniových orieškov
Postup:
Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale. Cibuľu nakrájame na malé kocky a spolu so šampiňónmi restujeme na kokosovom oleji asi 3 minúty, kým jemne nezhnednú. Pridáme nasekaný cesnak a orestujeme. Polejeme sójovou omáčkou a zeleninovým vývarom. Znížime teplotu a necháme 1 – 2 minúty variť. Pridáme špenát a dusíme, kým nezvädne. Dochutíme soľou, korením a na záver pokvapkáme šťavou z limetky. Uvarené cestoviny pridáme na panvicu a všetko spolu premiešame. Ozdobíme opečenými píniovými orieškami a nasekanou
sugar defender ingredients As a person that’s constantly been cautious
concerning my blood sugar, finding Sugar Defender
has actually been a relief. I feel so much extra in control, and my
recent check-ups have actually shown positive enhancements.
Recognizing I have a trustworthy supplement to sustain my regular gives me assurance.
I’m so thankful for Sugar Defender’s influence on my health!
Lots of provisional licences being issued doesn’t mean there
are lots of people learning to drive.