Inovované výživové doplnky Nahrin

V našej stálej katalógovej ponuke produktov Nahrin nájdete od piatku 22. januára tri produkty s inovovaným zložením.

Artičokové tablety so zázvorom 60 tabliet
Nové zložky pre ešte lepší účinok

Tieto inovované žuvacie tablety sú obohatené o cholín a extrakt zo zázvoru, vďaka ktorému majú jemne štipľavú chuť. Extrakty z artičoky, mäty a zázvoru prispievajú k normálnemu tráveniu. Cholín prispieva k normálnemu metabolizmu lipidov a na udržanie normálnej činnosti pečene.

Tieto tablety sú v bežnom predaji od 22. januára 2021 pod novým katalógovým číslom 4201.

Artičokové tablety so zázvorom 60 tabliet patria rovnako ako ich predchodca (Artičokové tablety) do kategórie Vnútorná pohoda a podrobnosti sú priamo na produktovej stránke.

Vivi Aloe 1 000 ml a Vivi Aloe Classic 1 000 ml
Výživové doplnky so šťavou z aloe vera – nové s lepšou chuťou

Oba obľúbené nápoje majú okrem inovovaného zloženia aj nový design obalov. Použitá šťava z aloe vera pochádza z ekologicky pestovaných rastlín v Mexiku. Vďaka šetrnému ručnému spracovaniu sú v nej zachované všetky zdraviu prospešné látky. Oba inovované nápoje majú navyše príjemnejšiu chuť. Aloe vera prispieva k prirodzenej obranyschopnosti, pomáha s udržaním normálnej hladiny cukru v krvi a normálnej funkcie čriev, má tiež antioxidačné účinky.

Oba nápoje s inovovaným zložením sú v bežnom predaji od 22. januára 2021 pod rovnakými katalógovými číslami, ako doteraz (Vivi Aloe – 4566, Vivi Aloe Classic – 7073).

Nápoje so šťavou z aloe vera patria i naďalej do kategórie Vitamíny, minerálne látky a antioxidanty. Podrobnosti nájdete priamo na ich produktových stránkach (Vivi Aloe, Vivi Aloe Classic).

Ochutnajte nové zloženia, jednoducho sa obráťte na svojho odborného poradcu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *