Vráťme čas – s kozmetickým radom Vital JUST

Po troch rokoch intenzívneho výskumu a vývoja prináša spoločnosť JUST nový rad pleťovej kozmetiky. Pri vývoji produktov na starostlivosť a navrátenie mladistvého vzhľadu pleti bola rozhodujúca sila rastlín. JUST sa opäť spoľahol na rôznorodé účinky „domácich” rastlín a využil ich silu vo svojich produktoch. Plesnivec poskytuje ochranné antioxidanty, zatiaľ čo alpská ruža zohráva dôležitú úlohu pri hydratácii pokožky a obnove buniek. Okrem kráľovien Álp, plesnivca a alpskej ruže, sa do tohto nového radu starostlivosti o tvár proti starnutiu dostalo ďalších 21 prírodných pokladov.

Možno poznáte citát spisovateľa Marka Twaina: „Čas síce zahojí rany, ale je to strašná kozmetička.“ Pribúdajúce roky sa prejavia na našej pokožke, to je známy fakt, ktorý musíme akceptovať – alebo nie?

Je v našich silách pomôcť pleti v boji proti neúprosným prejavom plynúceho času a zabezpečiť, aby vyzerala mladšie, hoci nedokážeme pretvoriť tvár 50-ročného človeka na 20-ročného. 😁 Genetická predispozícia a životný štýl hrajú dôležitú úlohu, ktorú netreba podceňovať. Samozrejme, na mieste je aj dôsledná starostlivosť, ktorou chceme spomaliť prirodzený proces starnutia pokožky alebo v lepšom prípade dokonca pozastaviť.

Nechajte sa inšpirovať a vybudujte si s Vital JUST príjemný ošetrujúci rituál.
Oboznámime vás s jednotlivými krokmi starostlivosti o závideniahodne krásnu pleť.

Odličovač
Pomocou odstraňovača make-upu je možné ľahko a šetrne odstrániť očný make-up, atď. Micelová štruktúra zaisťuje rýchle odstránenie všetkých nečistôt z pokožky. Výhodou je, že ho netreba oplachovať vodou. Textúra zanecháva na pokožke nádhernú vôňu ruží.

Čistiaci krém
Čistiaci krém je umývacia emulzia s jemnými povrchovo aktívnymi látkami a rastlinnými olejmi. Pokožka, ktorá má tendenciu byť suchá, dostáva po použití ideálny čistiaci proces a pocit vláčnosti. Jemne a dôkladne odstraňuje aj očný make-up.
Ráno a večer napeňte množstvo krému o veľkosti hrášku vo vlhkých dlaniach a krúživými pohybmi naneste vzniknutú penu na pleť, na ktorej ju jemne rozotrite. Na záver dôkladne opláchnite vodou.

Tonic
Formulácia s vôňou ružovej vody je krokom medzi čistením a základnou starostlivosťou. S pleťovým tonikom sú odstránené posledné zvyšky povrchovo aktívnych látok a pleť je príjemne osviežená mimoriadnou chladivou zmesou extraktov zo zeleného čaju a tymianu. Vďaka obsahu aloe vera dochádza k okamžitému upokojeniu pokožky. Ráno a večer po očistení tváre naneste trochu produktu na vatový tampón a jemne ním ošetrite tvár, krk a dekolt. Neoplachujte vodou!

Starostlivosť o okolie očí
Tmavé tiene pod očami, vrásky a vačky pod očami. Nikto sa necíti dobre s týmito príznakmi starnutia. Starostlivosť o okolie očí bola vyvinutá na boj proti problémom očného okolia pomocou rastlinných látok. Kombinácia účinných látok s arabským jazmínom, hlohom a pohánkou redukuje tmavé kruhy, opuchy a vrásky! Ľahká textúra poskytuje rovnomerné a vyhladené očné okolie. Aplikujte ráno a večer na okolie očí. Zľahka vklepte končekmi prstov.

Sérum
Výkonný balíček nabitý účinnými látkami, ako je bakuchiol, plamatka a vitamín C je intenzívnou starostlivosťou proti starnutiu pleti. Stačí malé množstvo, pretože jemné zloženie sa ľahučko nanáša na tvár, krk a dekolt. Sérum poskytuje svoju koncentrovanú silu pre rovnomernú a žiarivú pleť a zintenzívňuje účinok následnej starostlivosti. Aplikujte (1 – 2 streky pumpičky) ráno a večer na dôkladne vyčistenú tvár, krk a dekolt. Používajte pred každodennou starostlivosťou. Vhodné aj na kontúry pier.

Denný krém a Nočný krém
Duet na ochranu a regeneráciu: Denný krém a Nočný krém chránia pred starnutím pleti, redukujú linky a vrásky a zvyšujú elasticitu pleti s viditeľnými a hmatateľnými výsledkami. Silnou zložkou denného krému je extrakt z kmeňových buniek alpskej ruže. Aktivuje vlastné kmeňové bunky pokožky a tým zabezpečuje regenerovanú a spevnenú pokožku. Vitamín C pre rovnomerný tón pleti a ochranný slnečný faktor 15 dopĺňajú účinok počas dňa. Nočný krém podporuje nočnú regeneráciu pleti a redukuje vrásky. Tento efekt umocňuje špeciálna účinná látka z levandule, ktorú nazývame „inteligentný botox“. Formula s extraktom z lupeňov alpskej ruže a vitamínom C podporuje prirodzené regeneračné procesy, posilňuje opravné mechanizmy a poskytuje pokožke upokojujúcu starostlivosť.
Oba krémy sa aplikujú na dôkladne vyčistenú tvár, krk a dekolt, Denný krém ráno a Nočný krém večer.

Hydrogél
Ľahké zloženie sa rýchlo vstrebáva a poskytuje intenzívnu hydratáciu. Receptúra ​​sa odporúča najmä na mastnú a nečistú pleť a je určená pre o niečo mladšiu cieľovú skupinu. Textúra s ašvagandou (zimnou čerešňou) chráni pred starnutím pokožky, ktoré môže byť spôsobené svetlom obrazovky, takzvaným modrým svetlom. Osviežujúca textúra je mimoriadne príjemná najmä v teplom období. Aplikuje sa ráno a večer na tvár, krk a dekolt po dôkladnom očistení.

24-hodinový krém
24h krém je hviezdou v rade Vital JUST. Anti-aging starostlivosť podporujúca pružnosť na ráno a večer redukuje vrásky, podporuje proces obnovy pokožky a hustotu pokožky. Krémová textúra s výťažkami z pivónie a divokých pistácií vám okamžite dodá žiarivú, rovnomernú pleť a 24-hodinovú hydratáciu. Bohaté zloženie redukuje všetky známky starnutia pleti. Mnoho užívateľov označuje 24h krém za svoj Vital JUST obľúbený produkt, a to aj medzi mužmi. Taktiež sa aplikuje ráno a večer na dôkladne vyčistenú tvár, krk a dekolt.

 

Všetky produkty boli testované v klinických štúdiách. Merala sa široká škála parametrov: tolerancia očí, vlhkosť pokožky, optimalizácia kontúr tváre, redukcia hĺbky a objemu vrások a mnohé ďalšie. Veľmi dobré výsledky sú pre nás dôkazom, že sila prírody má efektívne riešenie pre každú potrebu. Veríme, že s produktami radu Vital JUST budete spokojní a váš každodenný rituál starostlivosti o pleť bude pre vás príjemným začiatkom dňa.

 

Zdroj: JUST AG 2023