Cestovinové čipsy

Mimoriadne chrumkavé a prekvapivo dobré. Vyskúšajte trendový recept zo švajčiarskeho blogu Nahrin AG na pečené cestoviny. O niečo zdravší variant ako klasické vyprážané čipsy. Určite vyskúšajte.

Pre 4 osoby
Čas prípravy: 5 minút
Čas varenia: 20 minút

Prísady:

250 g uvarenej cestoviny
2 PL Parmezánu
2 PL Korenia na zemiaky (poznáte z Mimoriadnej ponuky)
2/3 ČL soli
3 PL olivového oleja
kečup alebo dip podľa chuti

Príprava:

Cestoviny uvaríme “al dente” vo veľkom hrnci a dobre scedíme. Parmezán, Korenie na zemiaky, soľ a olivový olej zmiešame s cestovinami a bohato rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Cestoviny pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C asi 15 minút. Cestoviny v rúre otočte asi po 7 minútach, aby boli rovnomerne chrumkavé. Upečené cestovinové čipsy podávame ešte teplé s dipom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *