Crostini s tuniakom

Chrumkavý chlebík a na tom chutný a zdravý tuniak ochutený koreninami Nahrin. Aj vám sa už zbiehajú slinky? Tak neváhajte a vyskúšajte rýchly a jednoduchý recept na crostini s tuniakom z Nahrin kuchyne.

Prísady: 
1 bageta
1 plechovka tuniaka
píniové oriešky
petržlenová vňať
citrónová kôra
sušené paradajky
Korenie z bylín a morskej soli
Korenie pikantné Pfeffer
extra panenský olivový olej

Tuniakové crostini sa pripravujú za studena. Prísady jednoducho nasekáme najemno, pridáme soľ, koreniny, trochu octu a oleja.
Spolu premiešame a natrieme na okrúžky opečenej bagety pokvapkanej olivovým olejom.

Príprava crostini:
Bagetu nakrájame na rovnomerné tenké krúžky, poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme v rúre pri 180 °C dozlatista, prípadne ich môžete pripraviť priamo na grile.