Ako urobiť vegánske šalátové wrapy skutočne exotické a neodolateľne chutné? Napríklad s arašidovou tofu oblohou!
Pre 2 osoby
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia: 5 min.
Prísady:
2 malé listové šaláty
2 PL olivového oleja
1 jarnú cibuľku
250 g údeného tofu
1 chilli papričku
2 malé uhorky
1 1/2 ČL Zeleninového bujónu Intenso & Puro
1 dl vriacej vody
2 ČL arašidového masla
korenie
Príprava:
Umyte šalát a jednotlivé listy rozložte na tanier. Jarnú cibuľku nakrájajte na kolieska a na panvici s olivovým olejom opražte na miernom ohni. Tofu nakrájajte na kocky a restujte s jarnou cibuľkou. Chilli papričku a uhorku nakrájajte na kolieska. Zeleninový vývar rozpustite v 1 dl vriacej vody. Pridajte arašidové maslo a miešajte, kým nebude zmes homogénna. Rozložte tofu na šalátové loďky. Navrch rozložte uhorku, chilli a arašidovú omáčku a podľa chuti pridajte korenie. Môžete servírovať.