Máte radi sušené jabĺčka? Čo tak sa trochu odviazať a pripraviť ich netradične?
Veríme, že pikantné sušené jabĺčka podľa receptu jednej z našich poradkýň Vám budú chutiť a do vášho jedálnička pribudne ďalšia chutná a zdravá maškrta.
Ingrediencie:
jablká
korenie Piccante (poznáte z Mimoriadnej ponuky)
Jabĺčka umyjeme, nakrájame na tenké plátky, uložíme do sušičky a jemne okoreníme korením Piccante. Sušíme podľa množstva a veľkosti 6 až 10 hodín pri teplote 65 °C. Usušené odložíme do sklenenej nádoby. Môžeme však použiť aj prázdny obal z našich korení.
Je to chuťovo zaujímavá maškrta. Takéto jabĺčka je možné použiť aj ako polotovar, keď dusíme bravčové alebo kuracie mäso.