Generácie pribúdajú, tradícia ostáva: detaily z natáčania

Nahliadnite do zákulisia série videí rodinného seriálu.

Týmito videami nadväzujeme predovšetkým na dlhú a úspešnú históriu spoločností JUST CS a JUST SLOVENSKO.
Čo k tomu viedlo, si môžete prečítať v predcházajúcej aktualite.

Spoločnosť JUST reprezentuje niekoľko generácií zákazníkov a poradcov. Tohtoročného natáčania sa zúčastnilo dokonca i jedno bábätko. V januári sme polu s rodinou Kuželových privítali na natáčaní i prvého vnúčika odbornej poradkyne Věry, ktorej nevesta Hanka tiež pôsobí v JUSTe.

Vo februári boli natočené rozhovory s dvoma ďalšími rodinami. Najskôr sme sa venovali rodine Lízálkových a spovedali sme spoluzakladateľa spoločnosti Jiřího Lízálka st. a jeho dvoch synov Jirku a Petra. O tom, že im JUST zásadným spôsobom ovplyvnil život, nie je pochýb. Druhé februárové natáčanie patrilo rodinám Tomaszkových a Kajzarových, kedy filmové štúdio zaplnily tri generácie – Ljuba a jej dcéra Terka – obe pôsobia v JUSTe dlhé roky – a vnúčatá Karolína a Adam. Prišli na natáčanie do Prahy vlakom až z ďalekého Moravskoslezského kraja. Keď boli vyzdvihnutí na pražskej Hlavnej stanici maličkým marketingovým autíčkom Micra (do ktorého sa posádka napriek všetkému vošla i s celou batožinou!), malý Adam len lakonicky prehlásil: „Mami, to auto nemá kufr.“

Posledná časť natáčania sa uskutočnila v období, kedy nebolo možné kvôli kroteniu koronavírusu cestovať medzi jednotlivými krajmi v republike, nie to ešte medzi štátmi. Lenže ďalší účastníci natáčania boli z Trenčína. Celú akcia bola preto českým šťábom poňatá ako výsadok. Štáb sa ubytoval blízko hraníc a rozhovory natočili počas 24 hodín, ktoré mali k dispozícii v rámci bezpečnostných opatrení. Vďaka ochotnému prístupu všetkých zúčastnených tak máme v sérii videi i rozhovory s Ivetou a Monikou Hlávkovými, čo sú maminka a dcéra a zároveň zákazníčky slovenskej odbornej poradkyne Anky Šankovej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *